Fundering kring livet

Kommentera
Ibland funderar jag, eller jag funderar faktiskt ganska ofta för att vara helt ärlig. Ska nog istället beskriva de som att ibland funderar jag riktigt mycket i fokus på en sak.
Idag har de varit en väldigt händelserik dag, en dag full av måsten och flera tider att passa, en ordentlig huvudvärk och en rygg som bara ville vila men inte fick. När barn väl sov kom de, en funderingshjärna.
Livet...
Jag börjar ju närma mig 30år nu pch helt ärligt är jag skrämd över de. Att åldras, att en dag behöva lämna alla jag har efter mig åldersmässigt.. så som mina barn. Även om de är flera år kvar tills jag ska behöva lämna dom så tänker jag ändå på de!
Livet...
Jag ska ju få glasögon och helt ärligt känns de som att vid den här åldern och få glasögon (dessutom ser jag riktigt dåligt) är ju enbart för åldern. Synen har blivit sämre med åldern, eller har jag fel?
Livet...
Jag är så lycklig med min sambo, vårt liv, vårt hus och allt vad äventyren bär oss men samtidigt undrar jag om man någonsin blir nöjd med sitt liv även om man är lycklig? Materiellating, drömmar och upplevelser. Blir man någon gång nöjd? Om man blir nöjd vad händer då egentligen, stannar livet av då och rutin dag ut och dag in bara flyter på?
Livet...
Livet...
Livet...
Jag står mitt i mitt liv, förvirrad och lycklig! (null)
Nä, nu får de bli slut på fundering.. släcka lampan och hoppas på sömn!
Godnatt ⭐️